uw website zelf aanpassen ?

Waarom met een content management system (CMS) zelf uw website aanpassen en geen web agency gebruiken die de pagina's voor u aanpast?

 

Het bouwen en onderhouden van uw website (met het handje, door een techneut) is veel duurder en kost veel meer tijd.

Een website is geen technisch hoogstandje, maar een marketing tool: deze moet beantwoorden aan de web marketing spelregels, die techneuten en designers niet begrijpen.

En zoals steeds ...

Tijd

Alvorens u uw wensen hebt gebrieftd aan de techneut, de techneut de tijd vindt om uw webpagina('s) aan te passen, u uw opmerkingen hebt doorgespeeld over alles wat hij/zij verkeerd heeft begrepen, de wijzigingen zijn doorgevoerd ... is uw opendeurdag al lang voorbij. Uw website zelf onderhouden bespaart u veel tijd.

Geld

Dacht u dat die mensen de veranderingen aan uw webpagina's gratis zouden doorvoeren ? U bent hun melkkoe, en voor niets gaat de zon onder. En als die opendeurdag dan toch achter de rug is, laat u hem erop staan tot de volgende activiteit, omdat dit anders weer geld kost. Wat denkt uw website bezoeker daarvan ? wegwezen ! Uw website zelf aanpassen is goedkoop.

Accuraatheid

Wie is het beste op de hoogte van uw bedrijfsgebeuren? U of de techneut ? U dus. En u maakt dan ook logischerwijs veel minder fouten. Uw website zelf onderhouden leidt tot een beter rendement.

Webmaster?
webalive-studio.eu
Accountant?
KluwerEasyWeb.be
Apotheker?
MijnWebApotheek.be
WZCer?
MijnWoonZorgCentrum.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be