Microsites? verspreid, doch heers

webalive microsites webtoepassing

met webalive microsites kan u als computerleek pagina's bewerken in uw eigen "corporate" bedrijfswebsite en die pagina's vervolgens met één muisklik publiceren in alle microsites van uw kantoren, afdelingen, franchisers of voortverkopers. Goedkoop, tijdsbesparend, accuraat en kort op de bal.

corporate branding booster

Onze webontwerper ontwikkelt 1 "master" website template, die per participerende microsite heel gemakkelijk kan worden aangepast aan de vereisten van de lokale participant. Deze werkwijze garandeert een ijzersterke corporate branding, maar laat tegelijkertijd voldoende initiatief aan de participerende microsites.

big brother

De publicatie van de de corporate webpagina's in de participerende microsites gebeurt door één druk op de "publiceren" knop, vanuit uw de corporate website. Deze pagina's kunnen niet gewijzigd worden door de lokale webmasters.

lokaal vertalen van uw corporate boodschappen

De participerende lokale webmasters kunnen het corporate verhaal aanvullen én verfijnen naar de lokale doelgroep. Zij onderhouden zelf hun eigen microsite online met webalive cms (Content Management Systeem).

tijdsbesparend, goedkoop, accuraat en kort op de bal

webalive microsites laat u toe razendsnel uw corporate wijzigingen online te zetten in al uw locale microsites(één muisklik volstaat), terwijl de beheerskosten van uw microsites erg laag zijn. Het onderhoud van alle participerende microsites is heel eenvoudig en goedkoop: elke wijziging aan de master-template wordt automatisch doorgevoerd in alle microsites.

Bezoek onze webalive microsites portfolio

webalive microsites portfolio

Stichting Nederlandse Parken

De Stichting Samenwerkingsverband Nationale Parken (SNP) is een samenwerkingsverband tussen de twintig Nationale Parken en de Nederlandse overheid.  Het Ministerie van Landbouw (Nederland) koos voor webalive voor het vernieuwen van hun eigen portaalwebsite www.nationaalpark.nl, en de 20 microwebsites van de Nationale Parken.
Lees de Nationale Parken weblog.

Corilus

Corilus (voorheen Omegasoft), ICT marktleider voor medische professionals, biedt automatiseringsoplossingen voor medisch beroepen. webalive ontwikkelde voor Corilus 3 landenwebsites en 5 product microsites. De Nederlandse en Franse websites zijn afgeleid van de master website, en de product microsites zijn gebaseerd op een master website.
Lees de Corilus weblog.

Betafence Worldwide

Betafence (voorheen Bekaert Fencing) is Europees marktleider in afrastering systemen. Betafence ontwerpt, produceert en verdeelt zijn producten wereldwijd. Betafence bracht 6 webalive microwebsites online, waardoor iedere aparte divisie niet enkel zijn eigen poductsite kan beheren, analyseren en optimaliseren, maar ook conform blijft met de corporate branding en huisstijl regels.
Lees de Betafence weblog.

Contacteer ons voor een boeiend gesprek rond microsites

Webmaster?
webalive-studio.eu
Accountant?
KluwerEasyWeb.be
Apotheker?
MijnWebApotheek.be
WZCer?
MijnWoonZorgCentrum.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be