ICT bedrijf Corilus gaat voor 9 webalive websites

Benieuwd welke webtoepassingen webalive voor u in petto heeft? Wilt u weten wat u allemaal met het webalive studio5 kan doen? Bezoek de website (www.corilus.be) van Corilus, de internationale marktleider op het gebied van software voor medische professionals.

Op de corporate www.corilus.be CMS gedreven website draaien 9 doelgroep minisites, een intranet voor het personeel, gepersonaliseerde nieuwsbrieven per doelgroep, 9 microsites en een productcatalogus met webwinkel. Corilus gebruikt onze volledige suite webtoepassingen. Daarnaast beheren de Corilus webmasters 2 landensites, (afgeleid van de moedersite) en 6 productsites.
Bij Corilus rendeert de webalive totaaloplossing maximaal!

Website template + webalive Studio 5 CMS: de solide basis.

Geen efficiënte webtoepassingen zonder stevige fundamenten. Zo steunen alle Corilus websites op een aantrekkelijke en functionele template die met webalive cms snel en zorgvuldig wordt beheerd. Een deel van de webpagina's is beveiligd met een gebruikersnaam + paswoord en enkel toegankelijk voor Corilus-medewerkers: webalive Intranet!

Negen site-in-de-site's

Elke doelgroep op zijn wenken bediend. Corilus maakt handig gebruik van de flexibele webalive-technologie om elke doelgroep (apothekers, tandartsen, huisartsen, ...) te voorzien van specifieke informatie. De hoofdsite (www.corilus.be) biedt vanzelfsprekend de "corporate" informatie (donkerblauwe menu's), maar ook thematische informatie per vakdomein (lichtblauwe menu's). Corilus biedt niet minder dan 36 software oplossingen aan. Specifieke productpresentaties maken gebruik van een  specifieke 'site-in-de-site'  navigatie. Een voorbeeld hiervan zijn de pagina's over het Baltes-pakket voor tandartsen.

Corilus klimt naar de Google top

Hoewel de Corilus-site nog maar één jaar online staat, is het aantal unieke bezoekers al verdubbeld. Corilus besteedt dan ook veel aandacht aan SEO (zoekmachine optimalisatie) en die inspanningen werpen duidelijk hun vruchten af! Test Google maar eens op de zoekwoorden ' tandartsensoftware ' en ' apotheek software '. Beide trefwoorden staan wereldwijd op #1.

Reageer op dit artikel

terug naar weblog overzicht

 

Bezoek de corporate website van Corilus

 

gepersonaliseerde nieuwsbrieven per doelgroep

Met webalive Newsletter - de direct marketing e-mail toepassing van webalive - verzendt Corilus aparte nieuwsbrieven (screenshot) naar zijn 9 verschillende doelgroepen. De Corilus-webmasters maken de inhoud aan in webalive Studio5 en versturen het nieuws met één druk op de knop. Gedetailleerde statistieken geven onmiddellijk zicht op het rendement van elke communicatie.

productcatalogus + webshop | laat de kassa rinkelen

Wie online met klanten communiceert, kan ook online verkopen, dachten ze bij Corilus. En gelijk hebben ze. Met webalive Studio5 onderhoudt Corilus een overzichtelijke productcatalogus met honderden courante ICT accessoires en verbruiksartikelen. In enkele klikken vindt de gebruiker wat hij zoekt. Het systeem zorgt vervolgens voor de volledige afhandeling van de procedure: bestelgegevens, klantgegevens, winkelmandje, bestelbevestiging. Zo eenvoudig kan e-commerce werken.

6 microsites

Corilus zendt zijn zonen uit. Daarom werden er microsites afgeleid van de corporate website voor de buitenlandse filialen www.corilus.nl en www.corilus.fr. Beide websites beschikken over een eigen menustructuur.

Last but not least beheert Corilus  vier PWP microsites die klanteninformatie bevatten voor individuele software oplossingen zoals www.pharmawin.be. Informatie aangemaakt in deze microsite, wordt automatisch aangeboden in de corporate site!

 

Bezoek www.corilus.be

Webmaster?
webalive-studio.eu
Accountant?
KluwerEasyWeb.be
Apotheker?
MijnWebApotheek.be
WZCer?
MijnWoonZorgCentrum.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be