Een website voor ledenorganisaties en beroepsverenigingen.
Non-profit organisaties en verenigingen leven van informatie en communicatie met hun leden en doelgroepen. Een efficiënte en betaalbare webalive-website speelt perfect in op die doelstelling. Samen met onze tevreden klanten adviseren wij:
1. Hou de inhoud permanent up-to-date!
Dankzij webalive cms, het webalive Web Content Management Systeem, kan elke niet-technisch onderlegd computergebruiker zijn website volledig zelf beheren. Op elk moment en vanop eender welke PC. Zelf je website bijhouden komt trouwens niet alleen de inhoud ten goede. Het bespaart ook tijd en geld!
2. Hou contact met doelgroep(en) en leden!
Met de webalive newsletter webtoepassingkunnen organisaties zelf hun e-mail marketing nieuwsbrieven aanmaken en versturen. Sneller, efficiënter en goedkoper communiceren is bijna niet mogelijk.
3. Gebruik je website ook als intranet en/of extranet!
Vaak reserveren organisaties en verenigingen op hun website ook een beveiligde zone voor notulen, verslagen, ledenlijsten en andere documenten met betrekking tot de interne werking. Met webalive extranet kan je die informatie op een eenvoudige manier voor elke doelgroep beveiligen. Efficiënt, simpel én goedkoop.
4. Kom regelmatig met "nieuws" en "events"!
Eén van die handige "features" van het webalive CMS is de mogelijkheid om nieuwsjes en events automatisch op te lijsten. Bovendien worden de recentste berichten automatisch op alle webpagina's geplaatst... Nog zo'n manier om de website altijd up-to-date te houden. Onze klanten maken er gretig gebruik van!
5. Hou de kosten stevig in de hand!
Bij webalive is een updateovereenkomst (vanaf het tweede jaar) een vast jaarlijks bedrag, dat bovendien nooit geïndexeerd wordt. U ontvangt dus tijdens het jaar nooit extra facturen want alles is in uw overeenkomst inbegrepen: onderhoud, hosting, cms systeem (inclusief upgrades en nieuwe functies), ondersteuning, support, monitoring en statistieken.
johan
|
18.06.2012 - 13:46
|
Indrukwekkende referentielijst
|
meld misbruik
|
terug naar het webalive weblog overzicht