Fase 2 - webalive webdesign

uw webalive webontwerper

Uw webontwerper is verantwoordelijk voor de meest creatieve fase van uw website project. Vertrekkend van een wit (digitaal) blad ontwerpt hij alle grafische elementen van uw toekomstige website.

naar webguide

naar de vorige projectfase
webalive webguide

webalive webontwerper - de stappen

 

Onze webontwerper is de creatieve kracht achter uw website project.

Stap 1

Onze webontwerper leest aandachtig de ontwerpbriefing van uw webgids, en laat hierop zijn fantasie los, maar houdt wel steeds rekening met de regeltjes, trends en beperkingen van het web.

Stap 2

Aangezien het om een creatief proces gaat, en je inspiratie niet kan afdwingen, krijgt hij 10 dagen tijd om zijn eerste ontwerp door te spelen aan uw webgids.

Stap 3

Uw webgids controleert hij de technische haalbaarheid van het voorgestelde ontwerp en stuurt u een e-mail bericht met het eerste ontwerp voorstel.

Stap 4

U levert uw opmerkingen en kritieken op het aangeboden eerste ontwerp. Met scherp schieten mag! Op basis van uw opmerkingen brieft uw webgids de gewenste verbeteringen door aan onze webontwerper, die u (via de webgids) binnen de 2 werkdagen een nieuwe versie van het ontwerp aanreikt, wat u weerom evalueert.

Stap 5.

 Dit itteratieve proces gaat door tot u 100% tevreden bent over uw ontwerp, en uw goedkeuring geeft voor de bouw van uw lege website template.

naar fase 3 >>> webbuild

naar projectfase 3
webalive webbuild

Webmaster?
webalive-studio.eu
Accountant?
KluwerEasyWeb.be
Apotheker?
MijnWebApotheek.be
WZCer?
MijnWoonZorgCentrum.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be