onze krachtpunten vormen uw meerwaarde op het web

Uw website wordt gevonden

Studies bewijzen dat de meeste bezoekers op een website aanbelanden via een zoekrobot. polestar.be zorgt ervoor dat uw site hoog scoort bij de Googles van deze wereld.

Uw website rendeert écht

Meer dan een "website bouwer" is polestar.be een partner met een toekomstgerichte visie omtrent internet marketing. Wij buiten wij alle mogelijkheden optimaal uit om het rendement van uw website te optimaliseren.

Alles wat u nodig hebt om rendabel te worden op het web

polestar.be is verantwoordelijk voor alle facetten van de uw internet project: behoeftenanalyse, grafisch design, bouw, aanleveren van een gebruiksvriendelijk onderhoudsprogramma, een geïntegreerde e-mail marketing tool / extranet / online shop, training, registratie, herberging en zoekmotoren optimalisatie van uw website.

Geen zorgen, één aanspreekpunt

Als Application Service Provider (ASP) biedt polestar een online totaaloplossing waarbij u, tegen een vaste, niet geïndexeerde jaarlijkse vergoeding, alles aan ons uitbesteedt. Speciale apparatuur, dure software en technici zijn overbodig. U hoeft zich enkel te bekommeren om de inhoud van uw website.

Uw website wordt de virtuele verdediger van uw imago

Het inhoudsbeheer van uw website wordt gelegd in de handen van de diegene die het meest weet over uw business:
u zelf. Dit spaart tijd en geld en verhoogt dramatisch de kwaliteit van uw webpagina's.
Uw website template wordt dynamisch aangepast en beantwoordt volledig aan uw branding en huisstijl regels.

Stap per stap in internet marketing

Uw website groeit mee met uw toekomstige internet behoeften: intranet, extranet, e-commerce, e-mail marketing, web applicaties... Dit alles kan naadloos worden ingeplugd in uw bestaande polestar website.

Onze ervaring, uw garantie

polestar.be bewijst doorheen een groot aantal referentie klanten dat wij de nodige ervaring bezitten om ook uw vertrouwen te genieten.

Waar voor uw geld

Afgezien van de lage opstartkosten biedt polestar.be u het geheel aan web diensten in een betaalbare jaarlijkse formule aan, die vast (niet geindexeerd) én erg budgetvriendelijk is.

Webmaster?
webalive-studio.eu
Accountant?
KluwerEasyWeb.be
Apotheker?
MijnWebApotheek.be
WZCer?
MijnWoonZorgCentrum.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be