Webdesign: een unieke, dynamische website templates

Een website template is dat gedeelte van uw polestar.be website dat specifiek voor u werd gebouwd op basis van uw eigen huisstijl. Deze blijft onveranderd als basisstructuur en lay-out van iedere door u aangemaakte pagina van uw website terugkeren. U kan dit het best vergelijken met een dynamische "slide-master" in een PowerPoint presentatie.

Op die wijze creëren wij voor uw website bezoeker een rustgevende, "zakelijk informatieve" surf ervaring die een uiterst professionele indruk nalaat. Gewoon omdat uw bezoeker nooit verloren loopt in uw website, daar zij/hij iedere pagina aangeboden krijgt in éénzelfde consistente lay-out.

De polestar.be "webmaster", meestal een niet-technisch onderlegde medewerker, heeft enkel de verantwoordelijkheid over de inhoud van de individuele pagina's. Alle overige elementen van uw web pagina's worden dynamisch aangepast: huisstijl regels, navigatie, menu's, submenu's, meertaligheid, sitemap, printvriendelijke versie van de pagina (doe de test : klik onderaan op onze "print" knop !) ...

Ontdek onze recent gecreëerde website templates, waarvan momenteel de individuele pagina-inhoud in aanmaak is, maar die binnenkort zullen worden ingevuld door de "webmasters" van onze klanten.


Webmaster?
webalive-studio.eu
Comptable?
KluwerEasyWeb.be
Pharmacien?
MaPharmacieWeb.be
MRS?
MRSweb.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be