Marchant Mosselen lanceert zopas een nieuwe
web content management website en bijhorende
content management e-newsletter.

De firma Marchant, mosselen- vis- en schaaldieren groothandelaar te Halle, kiest resoluut voor een dynamische website en e-newsletter.

We laten de klant graag aan het woord:
"Na een demonstratie van ongeveer een uurtje, waren we overtuigd, dat de web content management oplossing van polestar.be een dynamische website voor ons bedrijf kon garanderen. Het ASP systeem laat ons zelf toe, om de website en nieuwsbrief snel en op ieder moment aan te passen naar eigen wens. Het online CMS systeem is zo gebruiksvriendelijk dat we er als webmasters daadwerkelijk plezier aan beleven."

Marchant Mosselen-Moules Halle

 

Naast een interactieve marketing website, beschikt Marchant tevens over de performante polestar direct e-mail newsletter module. Met deze electronische html newsletter sturen we klanten regelmatig updates over onze seizoens gebonden producten en evenementen.

Volgens de regels van het web! 
Een polestar nieuwsbrief is volledig permission-based (opt-in / opt-out): uw lezers schrijven zich zelf in en uit via uw polestar website of nieuwsbrief. Wij volgen 100% de Europese wetgeving betreffende e-mail verkeer. U zal nooit beticht worden van ergerlijke spam.

Marchant Mosselen-Moules newsletter

 

Over Marchant:
De mosselverkoop ligt aan de basis van ons bedrijf. Vijfentwintig jaar geleden hebben onze ouders de eerste Zeeuwse mosselen verkocht, met groeiend succes. Intussen is ons bedrijf gekend als de leverancier van mosselen bij uitstek. Niet alleen restaurants weten ons vakmanschap te waarderen, ook particulieren zoals U, vinden steeds meer hun weg naar Halle.
Naast mosselen, is de firma Marchant gespecialiseerd in vis, schelp- en schaaldieren, traiteur gerechten, evenementen, allerhande visrecepten, bijpassende wijnen en geschenkideeën.

Ga naar MARCHANT MOSSELEN-MOULES website
Ga naar de andere polestar.be referenties
Ga terug naar de nieuwslijst

Webmaster?
webalive-studio.eu
Accountant?
KluwerEasyWeb.be
Apotheker?
MijnWebApotheek.be
WZCer?
MijnWoonZorgCentrum.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be