Nieuwe LAVA - Flandria content management website online

Vandaag lanceert LAVA - Flandria z'n gloednieuwe webalive gestuurde website. Naast de CMS (content management systeem) gestuurde publieke website, heeft LAVA - Flandria tevens voor de geïntegreerde electronische nieuwsbrief module en de extranet module gekozen.

Via de website kan iedereen zich automatisch registreren voor de LAVA e-newsletter. De bestemmeling ontvangt vervolgens van het systeem automatisch een e-mailtje ter finale bevestiging van z'n inschrijving. In- en uitschrijven kan op ieder moment, zonder tussenkomst van de LAVA webmaster. Van efficiente direct e-mail marketing gesproken! LAVA kan op deze wijze naar een erg ruime doelgroep van groenten- en fruitgebruikers communiceren. Men duwt de "dag-verse" informatie, direct tot bij de consument.

Via de extranet module stelt LAVA naar een doelgroep van een 100 tal professionele gebruikers, diverse confidentiële documenten te beschikking: sales documenten, marketing materiaal, presentaties, persartikels, rapporten, enz... Veilig, steeds up to date en op een uiterst kostefficiente manier.

LAVA staat voor "Logistieke en Administratieve Veilingassociatie", kortom de overkoepelende organisatie of coöperatie van de 6 belangrijkste groente- en fruitveilingen in België.

http://www.lava.be/default.xml

Over LAVA:
LAVA staat voor "Logistieke en Administratieve Veilingassociatie", kortom de overkoepelende organisatie of coöperatie van de 6 belangrijkste groente- en fruitveilingen in België.

> Brava
> LTV
> Mechelse Veilingen
> PROFRUCO
> REO
> Veiling Hoogstraten


Deze site vertelt u meer over de werking van ons bedrijf, over de filosofie achter LAVA en het kwaliteitslabel Flandria... Bent u professioneel actief in de sector, dan kan u terecht op ons extranet. Maar ook als dagelijkse gebruiker van groenten en fruit kan u terecht op het publieke deel van onze website voor meer informatie over onze producten, recepten...

Voor meer polestar.be referenties, klik hier.

Webmaster?
webalive-studio.eu
Comptable?
KluwerEasyWeb.be
Pharmacien?
MaPharmacieWeb.be
MRS?
MRSweb.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be