Uw online product cataloog of online web winkel :

polestar Merchant, de e-Commerce module, is de enige "place to be" waarbij u zelf als niet-informaticus uw product catalogus online beheert. Polestar Merchant verzorgt de navigatie én de online winkel.

Geen dure techneuten nodig
polestar Merchant stelt uw niet-technisch medewerker in staat zelf de boomstructuur van zijn product- en/of dienstenaanbod op een intuitieve manier aan te maken en aan te passen (vb. product-reeks | merk | type | ...) en de catalogus (inclusief afbeelding en afbeelding-thumbnail) op te vullen door middel van een "fill-in-the blanks" formulier.

Uw catalogus wordt gevonden op het web
polestar Merchant is geoptimaliseerd voor de diverse internet zoekrobotten à la google. Hierdoor bent u zeker dat uw online-shop een hoge score behaald en gevonden wordt op het internet. polestar Merchant zal er tevens op toekijken dat al uw individuele producten en categorieën in uw catalogus op de meest efficiënte manier geïndexeerd worden bij de zoekers !

Uw virtuele winkelbediende
polestar genereert dynamisch de navigatie doorheen de door u aangemaakte catalogus. Deze eindigt in een dynamisch gegenereerde detail pagina van het product. Vanaf dan is het gewoon klikken op de "bestel" knop en polestar Merchant doet de volledige afhandeling (bestelgegevens, klantgegevens, winkelmandje, betaling, bevestiging).

Kort op de bal
Uw niet-technisch medewerker kan met polestar Merchant online zijn catalogus aanmaken én actualiseren vanaf eender welke PC met een browser (IE 6.0).

Webmaster?
webalive-studio.eu
Comptable?
KluwerEasyWeb.be
Pharmacien?
MaPharmacieWeb.be
MRS?
MRSweb.be
Kluwer Briljant e-Shop?
KluwerEasyShop.be